Готель "Біля річки"

Біля річки - фото
вулиця Онуфріївська, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готель «Біля річки» в Кам'янець-Подільському — це чудове, навіть дивовижне місце, де ви зможете знайти щось для себе, для своєї душі та свого відпочинку. Тут крім казкової природи, ви зможете побачити старовинну архітектуру. Ваш відпочинок буде наповнений комфортом, адже ми пропонуємо оселиться в затишних номерах, де є необхідне для приємного проведення часу і відпочинку від метушні повсякденності та шуму міста.

Готель в Кам'янець-Подільському «Біля річки» побудовано у 2011 році на території історико-архітектурного заповідника, поряд із пам'ятками старовини. З вікон готелю відкривається панорама веж Польських воріт і фігури Матері Божої на костелі Петра і Павла. В одній зі старовинних веж XV століття ви зможете випити чашку ароматної кави або поласувати натуральним свіжим салом.

Запам'ятовується і цікавий відпочинок в готелі «Біля річки» подарує вам велику кількість нових вражень і позитивних емоцій.

А для найактивніших організуємо:

  • кінні прогулянки;
  • поїздки на БРДМ-2;
  • прогулянки на катері по Дністру.

Готельний комплекс з 15 комфортабельних номерів.

У нас смачна європейська кухня, також у нас можна пообідати у літніх альтанках на березі річки та на свіжому повітрі спробувати щойно підсмажений шашличок.

Гостинність власників та світла атмосфера закладу не залишають байдужими жодного гостя.

Відгуки