Банкетний зал "Версаль"

Версаль - фото
вулиця Князів Коріатовичів, 25

Інформація


Бенкетна зала «Версаль» — ідеальне місце для проведення вишуканого та пишного свята.

Задуманий для проведення урочистих подій, ресторан розрахований на 180 персон. Гостинний персонал закладу ласкаво зустріне кожного гостя. Свята у «Версалі» проходять щотижня, а інколи і щодня: тут відзначають гучні весілля, незабутні дні народження, чудові ювілеї, випускні вечори та інші урочисті події.

Час, проведений у бенкетному залі «Версаль», залишить у душі кожного лише найкращі враження, а перегляд фотографій, зроблених у вишуканому ресторані, знову поверне в атмосферу свята.

Окремо слід розповісти про різноманіття страв, які запропонують вам у «Версалі». Шеф-кухар надасть вам широкий вибір витончених делікатесів. Меню — це поєднання сучасних смаків і вимог клієнта, основою для яких стають старовинні народні рецепти. Також залишається простір і для фантазії клієнта, бо колектив бенкетного залу завжди готовий до смачних кулінарних експериментів.

Фірмові страви закладу, які готуються за секретними рецептами вже встигли зажити доброї слави: «Корона фермера», «Начинка закарпатська», «Перепела з вогником», «Домашні ковбаски» та м’ясна випічка власного виробництва з печі, десерти на будь-який смак, серед яких особливим попитом користуються млинці желейні «Ніжність».

«Версаль» надає своїм клієнтам унікальну можливість ні про що не турбуватись, а просто насолоджуватися приємною компанією своїх друзів та рідних.

Інтер’єр усього закладу виконаний у стилі французького палацу. Значна увага приділялася оздобленню зали, меблям, посуду, освітленню — все зроблено за спеціальним індивідуальним замовленням. Коли людина приходить до бенкетної зали, то потрапляє до святкового палацу, де кожний відчуває себе справжньою вінценосною особою.

Бенкетна зала «Версаль» — чудове місце для проведення найщасливіших моментів життя. Вишукані весілля, хрестини та ювілеї — усі ці чудові події гостинний персонал зали зробить незабутніми. Про свята, проведені у «Версалі», можна сказати, що вони були справді королівськими!
 

Відгуки