Кам'янець-Подільське колективне швейне підприємство

Кам'янець-Подільське колективне швейне підприємство - фото
площа Вірменський ринок, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 16:30Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви на офіційній сторінці Кам'янець-Подільської швейної фабрики.

Сподіваємося, що у вашій особі ми знайшли ще одного вірного прихильника, гостя та клієнта. Наше підприємство добре відоме в Європі та в Україні для замовників і шанувальників високоякісного стильного чоловічого одягу.

Засноване в середині минулого століття, підприємство володіє кращими традиціями швейного виробництва. Сьогодні — це спрацьований колектив професіоналів, який творчо і відповідально зберігає високу конкурентоздатність і, завдяки цьому, досягає переконливих успіхів як у сприятливі, так і складні періоди загального економічного розвитку.

Кам'янець-Подільська швейна фабрика — це виробництво, що працює за сучасними технологіями з дотриманням високих європейських стандартів якості, з ефективним управлінням та якісним обслуговуванням замовників. Вже понад 20 років ми успішно шиємо на замовлення чоловічий одяг для провідних європейських компаній та відомих торгових марок у світі.

Виготовляємо індивідуальну шкільну форму, що відповідає вимогам Міністерства освіти України й з екологічної тканини з турботою про здоров’я ваших діточок і є індивідуальною для кожного замовника.

В асортименті пропонованих товарів великий вибір:

  • костюмів;
  • брюків;
  • піжам;
  • жилеток;
  • пальт;
  • курток.

Ми не стоїмо на місці — відповідно до сучасних вимог постійно вдосконалюємося.

Працюємо у напрямках: на умовах давальницької сировини, та виготовлення продукції на вітчизняний ринок.

Наші замовники шанують нас за високу якість пошиття виробів, доступну ціну від фабрики та чітке виконання вимог та домовленостей.

Вітаємо і дякуємо, що зацікавились!

Чекаємо від вас пропозицій, коментарів та відгуків і гостинно запрошуємо завітати до нашого магазину за адресою: м. Кам'янець-Подільський, проща Вірменський ринок, 8. 

Відгуки