Туристична агенція "SOVA"

SOVA - фото

Інформація

Кам’янець-Подільський посідає третє місце, після Львова і Києва, за кількістю історичних пам’яток в Україні. В цьому місті-музеї вам обов’язково потрібно відвідати: середньовічний замок з баштами – основну пам’ятку Поділля, Францисканський костел, католицький собор Петра і Павла, турецький мінарет із золотою Мадонною, міську ратушу – осередок середньовічної влади Кам’янця, Вірменську дзвіницю, у дворі якої тепер знаходиться музей давнини, Хрестовоздвиженську церкву — єдиний приклад дерев’яного зодчества. Майже з усіх точок міста ви зможете побачити Георгіївську церкву, яка була названа на честь Святого Георгія — покровителя Кам’янця-Подільського. 

Для тих, хто полюбляє природну екзотику та екстремальний туризм, туристична агенція «SOVA» пропонує кінні прогулянки, подорожі до карстових скель, сорокаметрових скель каньйону річки Смотрич, сплав на байдарках, прогулянки на пароплаві, польоти на повітряних кулях, пішохідні екскурсії містом, подорожі до Хотинського замку, знайомство з архітектурою м. Чернівці, Бакотського монастиря, дивовижні пригоди печерами с.Кривче, скелелазіння та каньйонінг.  А для справжніх екстремалів працює атракціон «Бетмен».

Також надаємо унікальну можливість відчути незабутні емоції на борту БРДМ-2 (броньована розвідувально-дозорна машина) — один з найбільш оригінальних способів побачити мальовничі та захопливі види каньйону річки Смотрич, проїхатись по руслу річки, оглянути фортецю з незвичного ракурсу та ознайомитися з пам'ятками історії, які заховані в каньйоні та є важливим доповненням архітектурного ансамблю Кам’янецької фортеці.

Ми забезпечимо ваше харчування, проживання, надамо допомогу у транспортних перевезеннях, потурбуємося про ваші авіа- та залізничні квитки.

Також здійснюємо продаж сувенірів за міською ратушею (в сувенірному містечку) та пропонуємо цікаві подорожі країнами світу за помірною ціною.

Відгуки