Кафе-бар "Сіті блюс"

Сіті блюс - фото
проспект Грушевського, 17а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Смачне та соковите м’ясо, яке ніжно поєднується з солодкуватим соусом, оригінальний салат зі свіжих та хрумких овочів та смажена картопелька — хіба не хочеться скуштувати? А відпочити великою компанією в атмосферному закладі, де ви зможете насолодитись «живою музикою» та смачними стравами. А ще, якщо про вас подбають, як про найкращих гостей? Все це ви знайдете в кафе-барі «Сіті блюз». Тут панує гармонія смаку, атмосфера свята та приємна гостинність.

Ми знаємо, що вдалий відпочинок залежить не тільки від друзів, які вас оточують, а ще й від закладу, який ви обрали. І саме він створить справді ту атмосферу, яку ви б хотіли. Тим паче, що наші працівники зустрінуть вас та подбають про те, щоб ви залишились задоволеними відпочинком у нас.

І ми завжди раді пригостити вас смачними стравами, які для вас приготує наш кухар з використанням свіжих та смачних продуктів. Тож ми зможемо потішити вас та ваших гостей вишуканою та оригінальною кухнею.

Пропонуємо:

  • святкування урочистостей
  • банкетний зал до 40 чоловік
  • три зала на вибір
  • комплексні обіди
  • кухня на всі смаки
  • жива музика

Кафе-бар Сіті Блюз пригощає фірмовими стравами: "Котлета на кісточці «Сіті Блюз» і «Качка під апельсиновим соусом з шоколадними грушами»
Для проведення заходів, розрахованих на невелику кількість людей, Вам якнайкраще підійдуть затишні зали ресторану «Сіті-блюз».
 

Відгуки