Фотопрінт

Фотопрінт - фото
вулиця Соборна, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 16:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

На наших телефонах зберігаються сотні фотографій, ми замовляємо фотосесії з нагоди дитячого свята чи весілля, дня народження чи хрестин і також зберігаємо усе на цифрових носіях. Але ж так приємно гортати альбоми зі світлинами! Вони повертають нас у щасливі моменти, допомагають згадати емоції й враження тих днів. Обов’язково друкуйте фотографії! Тоді, у разі втрати чи поломки пристрою, де вони зберігаються, у вас залишиться паперовий варіант.

Свої послуги пропонує онлайн лабораторія цифрового друку. До ваших послуг — команда молодих та професійних, досвідчених та кваліфікованих дизайнерів, фотографів та менеджерів. Ми готові втілювати в життя ваші ідеї та створювати якісні й гарні альбоми із вашими фотографіями. Завдяки використанню сучасного обладнання ми можемо дуже швидко роздрукувати ваші фото.

Наші послуги ще й зручні — вам всього лише потрібно зареєструватися на нашому сайті, завантажити фотографії, оплатити та отримати свою фотокнигу. Пересилаємо Новою Поштою та іншими транспортними компаніями. Виконання вашого замовлення виконуємо швидко, до 5 днів.

Пропонуємо:

  • друк на холсті за дуже низькою ціною;
  • сувенірну продукцію;
  • виготовлення візиток;
  • виготовлення фотокниг — весільних, випускних, тематичних;
  • друк фотографій.

Відгуки