Аудит-Партнер-2003

Аудит-Партнер-2003 - фото
вулиця Лесі Українки, 41Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми надаємо бухгалтерські та аудиторські послуги суб’єктам малого та середнього бізнесу.

В умовах постійних змін законодавства бухгалтерський та податковий облік несе значні ризики для бізнесу. Сучасним та ефективним механізмом зниження цих ризиків є організація бухгалтерії з залученням зовнішніх кваліфікованих фахівців, одним з яких і є наша компанія.

Основні види бухгалтерських послуг:

  • Повний аутсорсинг: облікові процеси виконуються нашою компанією. Підходить для невеликого бізнесу з незначною кількістю операцій.
  • Частковий аутсорсинг: частину облікових процесів виконує персонал клієнта, а інші процеси включно з закриттям облікового періоду та формуванням звітності виконуються нашою компанією. Завдяки гнучкості у розподілі функцій підходить практично усім.
  • Послуга «Головний бухгалтер»: облік на окремих ділянках виконує персонал клієнта, наша компанія здійснює контроль та інші функції, які покладаються на головного бухгалтера згідно із законодавством.
  • Відновлення обліку: потрібне у разі відсутності обліку, неналежному веденні обліку, відсутності значної частини документів тощо. 
Переваги, які отримують наші клієнти з аутсорсингу:

  • високу якість надання бухгалтерських послуг: наш персонал має належну кваліфікацію та багаторічний досвід, постійно навчається і оперативно відстежує законодавчі зміни;
  • стабільність обслуговування: на клієнта працює команда, а не одна людина, що мінімізує вплив «людського фактора»;
  • економію коштів: не потрібно створювати робоче місце, придбавати бухгалтерську програму, сплачувати за бухгалтерські видання та семінари, забезпечувати актуальність та збереження даних;
  • використання новітніх програмних засобів автоматизації бізнесу, розміщення даних в захищеному середовищі, доступ клієнта до своїх даних 24/7;
  • приватність: в нашій компанії запроваджена та діє система контролю якості, одним із ключових елементів якої є забезпечення дотримання конфіденційності.
Якщо облік на вашому підприємстві здійснюється штатною бухгалтерією, мінімізувати ризики допоможе незалежна аудиторська перевірка.

Ми здійснюємо аудиторські перевірки з ініціативного аудиту фінансової звітності, з питань оподаткування, а також аудиторські перевірки з інших питань, зокрема, аудит здійснених поліпшень орендованого майна комунальної власності.

Завдяки партнерським відносинам з іншими аудиторськими компаніями ми виконуємо також завдання з обов’язкового аудиту.

Відгуки