Фотостудія Ігоря Костика

Фотостудія Ігоря Костика - фото
вулиця Огієнка, 59
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми велика творча команда, яка вирішує задачі будь-якої складності. Ми творчі та креативні. У нас є спільна мета, яка нас об'єднує та тримає разом. 

Нас об'єднує те, що ми любимо життя, навколишній світ та людей, що нас оточують. 

Особливою перевагою нашої компанії є те, що ми надаємо широкий спектр фотопослуг.

Починаючи від фото на документи, реставрації старовинних фотографій, фотосесій (сімейних, дитячих, рекламних) до урочистих подій (фотозйомка весіль, love story, дні народження, хрещення, дівич-вечори). Також на базі фотостудії працює багетна майстерня та виробництво фотокартин на полотні, постерів. З радістю прикрасимо інтер'єр вашої оселі чи офісу, готелю та ресторану, магазину одягу чи перукарні.

Здійснюємо корпоративну зйомку.

Багаторічний досвід у якості фотографа дозволив відкрити фотошколу. Наші викладачі радо поділяться з вами своїми знаннями та навичками. Ми навчили вже більше ніж 300 учнів, більшість із яких успішно працюють фотографами по всьому світу.

Також виготовляємо чудові фотокниги з весільних та сімейних фотосесій і фотокниги з ваших подорожей.

Ми допомагаємо втілити в життя мрії людей, які приходять до нас. І робимо свою роботу з любов'ю та відданістю.

Найголовнішою відмінністю нашої фотостудії є те, що день у день ми віддаємо класний і якісний результат, і робимо це з таким великим задоволенням ось уже 18 років.

Усі наші фотосесії наповнені позитивними емоціями, щирими почуттями і справжнім коханням. По-іншому і бути не може, адже наш підхід до роботи саме такий. І за це нас цінують наші Клієнти і Партнери.

Нашою основною цінністю є збереження на світлинах ваших емоцій, переживань, щоб переглядаючи слайд шоу з вашого весілля чи гортаючи фотокнигу, ви знову і знову поверталися в той щасливий день та переживали в душі ті самі емоції. Ми подорожуємо з вами у часі. Ми зберігаємо ваш образ для вас та ваших близьких. Ми даруємо нашим клієнтам позитивні емоції та враження.

 

Відгуки