Кафе "Диканька"

Диканька - фото
вулиця Мазепи Івана (Пушкінська), 46
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація


Мережа закладів «Диканька, Витрибеньки & Гоцки» у Кам’янці-Подільскому відрізняється великою гостинністю та відмінний сервісом, адже саме тут вдалось поєднати європейську якість обслуговування з по-домашньому теплою атмосферою. А головний секрет в тому, що це саме сімейний бізнес і про кожного гостя тут подбають по-родинному — привітно зустрінуть та смачно пригостять відмінними стравами української та європейської кухні.

Ми дбаємо про кожен наш заклад, як про власну родинну оселю — зберігаємо вогнище теплих емоцій, відмінного настрою та уваги до кожного. До того ж, ми постійно дбаємо про те, щоб наша «оселя» завжди була чистою, охайною та затишною. І обрали для цього не тільки оригінальний дизайн, але вдале місце розташування, яке буде зручне кожному нашому гостю.

Що вже говорити про те, що у нас є родинні секрети приготування смачної їжі, якими ми не поділимось, але з радістю пригостимо вас оригінальною стравою. Приготуємо ми її, звісні, тільки зі свіжих продуктів та з найкращими побажаннями.

А якщо у вас не вистачає часу, щоб завітати до нас у гості, або у вас планується «гостина» вдома, а часу готувати немає — ми радо пропонуємо послуги доставки смачних страв прямісінько до вашого дому.

І окрім всього, у нас ви зможете відмінно відсвяткувати різноманітні урочистості і бути певними, що свято буде вдалим:

  • Весілля
  • Вечірки
  • Банкети
  • Дні Народження
  • Корпоративи
  • Ювілеї

Також пропонуємо комплексні обіди для туристичних груп.

КОНТАКТИ

Кафе-бар «Диканька»
м. Кам’ янець-Подільський
вул. Пушкінська, 46
32301
Україна
тел. (096) 017-82-82

Кафе-бар «Гоцки»
м. Кам’ янець-Подільський
вул. Гагаріна, 39
32301
Україна
тел. (050) 849-52-22

Кафе-бар «Витребеньки»
м. Кам’ янець-Подільський
вул. Князів Коріатовичів, 4
32300
Україна
тел. (068) 741-89-28

Відгуки