Магазин "Автостіль"

Автостіль - фото
вулиця Крип’якевича, 2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 16:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Професійний підбір фарби – ідеальний зовнішній вигляд вашого автомобіля.

Наскільки важливим є якісний підбір фарби — знає кожен власник автомобіля. Від того, наскільки вдалим буде цей процес, буде залежати, як зміниться зовнішній вигляд авто.

Комп'ютерний підбір фарби для автомобіля є одним із важливих процесів ремонту. У своїй роботі фахівці нашої фірми використовують професійні системи підбору автофарб відомих світових брендів.

Дані лабораторії підбору фарб забезпечують високу точність підбору. Для забезпечення сумісності компонентів та високої якості фарбування використовуються тільки оригінальні матеріали компаній.

Також, варто зазначити, що фарба і матеріали відповідають вищим європейським стандартам, і затверджені сертифікатом якості ISO 9001:2004.

За 20 років успішної роботи у цій сфері, ми досконало вивчили і на практиці перевірили сильні і слабкі сторони багатьох сучасних комп'ютерних систем підбору кольору і зупинили свій вибір саме на тих системах, що забезпечують максимально точний і якісний результат з мінімальними витратами. Розумна ціна на фарбу і матеріали, які ми пропонуємо, створює оптимальне співвідношення ціни та якості.

Ми забезпечуємо індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта. Тож, якщо перед вами постало питання з точним підбором кольору для вашого автомобіля — приходьте! Ми завжди будемо раді вам допомогти!

Також пропонуємо автозапчастини та усі матеріали і інструмент для ремонту та кузовних робіт авто.

Відгуки