Центр рекламних послуг

Центр рекламних послуг - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Центр рекламних послуг займається розміщенням і виготовленням якісної реклами різних видів у місті та області.
Ми пропонуємо:
  • БРЕНДУВАННЯ АВТОТРАНСПОРТУ. Простий спосіб виділитись на фоні конкурентів, маючи робоче авто. Розміщуйте рекламу свого підприємства на власних автомобілях та отримуйте додатковий рекламний носій. Кожного разу проїжджаючи авто буде нагадувати про ваш бренд.
  • БРЕНДУВАННЯ МАРШРУТОК. Використовуючи брендовані транспортні засоби ви отримуєте динамічні рекламні щити на колесах, що дає можливість економії коштів у порівнянні з білбордами. Підібравши декілька можна охопити усі райони міста. Таку рекламу бачать і пасажири, і пішоходи, і водії.
  • РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ. Маршрутки є дуже популярним засобом пересування містом. В середньому людина перебуває у маршрутці 20 хвилин і обов'язково  встигне ознайомитися з вашою рекламою, а більша частина пасажирів мають стабільні заробітки та є основними споживачами різних товарів і послуг.
  • РЕКЛАМА НА БІЛБОРДАХ. Розміщення рекламних оголошень, які націлені на водіїв і пішоходів. Здійснюємо розробку макета рекламного оголошення, друк постерів та розміщення на білбордах в м. Кам'янець-Подільський, м. Хмельницький та Хмельницькій області.
  • ПРОВЕДЕННЯ ПРОМОАКЦІЙ, BTL. Виконуємо організацію відкриттів, дегустацій,  розіграшів.  Послуги промоутерів з поширення листівок, візиток,  флаєрів. Наші працівники  швидко та якісно зроблять поширення вашої реклами поруч з ринками, магазинами, супермаркетами, бізнес-центрами, на площах, на виставках, по припаркованих автомобілях.
  • РЕКЛАМА НА РАДІО. Наша компанія розміщує регіональну рекламу в м. Кам’янець-Подільський:  106,2fm ХІТ FM; 106,2fm Радіо Мелодія; 104,8fm радіо Байрактар; 107,5fm радіо Relax; 105,7fm Львівське радіо.  м. Сокиряни Сок ФМ 104,7fm. м. Чемерівці Стильне Радіо «Перець FM» 100,3fm
  • РЕКЛАМА НА ВІДЕОБОРДІ. Така реклама дає можливість використати об’єднані властивості рекламного щита, динамічності відео та звукового супроводу. Розміщуємо рекламу на щиті, який розташований на перехресті вулиць просп. Грушевського та вул. Соборна одразу над центральним входом в «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК» міста, де щодня повз нього проходить понад 20 тисяч осіб.
  • РЕКЛАМА В СУПЕРМАРКЕТАХ. Цей вид реклами іде як альтернативний та додатковий варіант для просування вашого бренду та пришвидшує інформування потенційних клієнтів. Розміщуємо рекламу у магазинах: Сільпо, Фуршет, Булка, Епіцентр.
  • КУР’ЄРСЬКА ДОСТАВКА. Наші працівники  швидко та якісно зроблять поширення вашої реклами у м. Кам’янець-Подільський, м. Хмельницький та інших містах й селах Хмельницької області. Доставка може бути у поштові скриньки, в ручки дверей та по приватному секторі.

Відгуки