GBO KP

GBO KP - фото
вулиця Центральна, 5а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «GBO KP» спеціалізується на встановленні, ремонті та обслуговуванні систем ГБО різних поколінь. Ми надаємо професійні послуги, що дозволяють зробити ваш автомобіль економічним та екологічно чистим.
У нас 8 років досвіду у сфері встановленні ГБО на різні бренди автомобілів, зокрема нових авто з прямим та комбінованим вприском і гібриди, тому із впевненістю можемо гарантувати якісний і надійний монтаж, професійне та безпечне виконання робіт. Наші майстри знають нюанси роботи цих систем та здатні вчасно виявити й усунути несправності різного роду та складності.
Також пропонуємо продаж ГБОобладнання від провідних виробників. Наш асортимент включає різні моделі та комплектації, що дозволяє обрати оптимальний варіант для вашого автомобіля та бюджету.
Однією з ключових послуг, яку ми надаємо, є діагностика димогенератором. Цей метод дозволяє точно визначити роботу системи, виявити потенційні проблеми (течі у вихлопній системі авто, стан системи впуску та охолодження) та вчасно їх усунути.

Відгуки