Реставрація та зміна дизайну м'яких меблів

Реставрація та зміна дизайну м'яких меблів - фото

Інформація

Меблі наповнюють нашу оселю особливим затишком та стилем, ми звикаємо до них і так не хочемо позбуватися, навіть, якщо вони вже зовсім зношені чи нефункціональні. І не треба поспішати викидати! Професійний майстер-реставратор поверне вашим меблям «друге життя».

Спеціалізується на ремонті, зміні дизайну та реставрації м'яких меблів. Працює з:

  • дерев'яними, пластиковими, металевими елементами;
  • оббивкою;
  • м'якою частиною та наповненням.

Професійно, ретельно та якісно здійснює ремонт антикварних меблів, незалежно від їх стану, навіть якщо меблі зламані чи відсутня оббивка. Також виконує ремонт і перетяжку різних м'яких меблів. Готовий виконувати роботи різного рівня складності.

Ваші улюблені, звичні та цінні меблі «оживуть» та отримають нове життя, зовсім по-новому будуть радувати зручністю, надійністю та оригінальним зовнішнім виглядом.

Креативність, якість, любов до своєї справи, влучність у кожному елементі! Якщо в улюбленому кріслі не були передбачені або зламались підлокітники, то за вашим бажанням їх буде виготовлено чи поремонтовано. Можлива повна зміна дизайну виробу.

Також майстер виготовляє оригінальні дерев'яні підставки, міністолики, таці ручної роботи, келихи, шампури, ємкості для спецій, соусниці та інші товари для свят. Щоб порадувати вдалим подарунком рідних та близьких — замовляйте цю якісну та оригінальну продукцію.

Відгуки