Родинна виноробня Зелениці

Родинна виноробня Зелениці - фото
проспект Грушевського, 27/10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

«Родинна виноробня Зелениці» — невеличка команда ентузіастів, захоплених виноробною справою.

Вже як 6 років ми вирощуємо виноград, що стає частиною ідеального продукту — вина. Маємо власну лабораторію, де виготовляємо повністю натуральне крафтове вино з виноградників. Ми постійно вдосконалюємо смаки, техніки та способи витримки, завдяки чому кожне виготовлене нами вино має власну, справді неповторну історію. Вирощуємо виноград у самому серці Подільських Товтр. Саме тут ростуть різноманітні сорти, які є основою як класичних напоїв, так і нових цікавих купажів.

Вишуканий смак і запаморочливий запах нашого вина не залишить байдужим жодного гурмана. Наші вина стануть унікальним подарунком для близьких вам людей, яскравим акцентом свята чи просто приємного вечора у гарній компанії.

«Родинна виноробня Зелениці» пропонує вино:

  • Біле напівсолодке (Цитронний Магарача);
  • Біле сухе (Цитронний Магарача, Аліготе, Йоханітер, Рілайнс пінк сідліс);
  • Біле сухе витримане в дубових бочках (Шардоне);
  • Червоне сухе витримане в дубових бочках (Сапераві, Піно-нуар, Каберне, Мерло);
  • Червоне напівсолодке (Мускат Блау).

До ваших послуг вишуканий дегустаційний зал, де кожен зможе насолодитися різними видами вина, дізнатися, чим і наскільки відрізняються напої, розлиті у діжки з українського та французького дуба, і підібрати для себе те, що буде йому до вподоби.

Можливий продаж вина не тільки в роздріб, а й гуртом у великих кількостях на важливі події, а також продаж смачних сирів з овечої ферми, виготовлені за італійськими та іспанськими технологіями сироваріння.

Відгуки