Психологічні консультації

Психологічні консультації - фото
вулиця Бандери Степана (Гагаріна), 63

Інформація

Трапляється, що люди залишаються наодинці зі своїми проблемами, переживаннями, відчуваючи дискомфорт, розгубленість та страх. Намагаються впоратись зі своїми проблемами самостійно, але не завжди це вдається…. А інколи й навпаки — «самокопання» додає душевних страждань та мук, які подолати майже неможливо без допомоги кваліфікованого психолога.

Психологія призначена вивчати психіку людини, почуття, емоції, темперамент та характер людини, фактори, що визначають їх. А головне — закономірності функціонування психіки. Саме це допомагає швидко та грамотно усунути безліч проблем, що заважають людині насолоджуватись життям.

Головне, щоб потрапити до справжнього професіонала, що не тільки розуміється на своїй роботі, але й вміє правильно використовувати свої знання та справді допомагати людям. Саме таким є Федорчук Віктор Миколайович — кандидат психологічних наук, який пропонує:

  • консультацію та допомогу психолога;
  • сімейну та дитячу психологію;
  • допомогу учасникам АТО

Детальне опрацювання внутрішніх установок дає можливість побачити світ іншим і усвідомити своє «Я». Психолог допоможе впоратися з такими проблемами:

  • особистісні проблеми: внутрішній конфлікт; невпевненість в собі, допомога в самосвідомості;
  • сімейні конфлікти: відносини з чоловіком, родичами, дітьми;
  • професійні проблеми: втрата роботи, конфлікти з колегами, вміння відстоювати свою думку, пошук роботи, складання цілей і пріоритетів;
     

Відгуки