Автоскло

Автоскло - фото
вулиця Вокзальна, 21а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Пошкоджене автомобільне скло — доволі поширена проблема. Бо, на превеликий жаль, навіть надміцне, добротне скло, виготовлене професіоналами з дотриманням всіх необхідних технологій, може пошкодитися. Причиною тріщин чи сколів автоскла може стати не тільки дорожньо-транспортна пригода, а, й, навіть, звичайний камінь на дорозі, що вилетів з-під коліс транспортного засобу. І таке, пошкоджене скло слід негайно замінити! Бо, зовсім неважливо, експлуатуєте ви своє авто в мегаполісі чи використовуєте його для мандрівок сільськими стежинами: в будь-якому випадку ваш автомобіль має бути оснащений цілим, без сколів і тріщин, лобовим склом. Це не звичайна забаганка, а сувора вимога закону та запорука безпечного використання транспортного засобу.

Тому, професіонали не рекомендують заощаджувати на виборі автомобільного скла для свого «залізного коня», оскільки від його якості безпосередньо залежить безпека водія і пасажирів авто.

Наша компанія реалізує першокласне автомобільне скло від надійних, перевірених і відомих компаній-виробників. Тому, ставши нашим клієнтом, ви зможете не хвилюватися за стан скла у вашому авто. Встановимо якісне скло та, при потребі оперативно його реставруємо чи замінимо!

Наші послуги:

  • продаж автомобільного скла
  • монтаж автомобільного скла
  • ремонт автомобільного скла

Чому ми? Наші переваги:

  • Працюємо максимально швидко, професійно та якісно;
  • Продаємо та монтуємо виключно високоякісне, надійне та міцне скло;
  • У нас прийнятні ціни на все, представлене автоскло та на всі наші послуги.

Станьте нашим клієнтом і насолоджуйтеся спокійною та комфортною експлуатацією вашого авто!

Відгуки