Швейна майстерня з ремонту одягу

Швейна майстерня з ремонту одягу - фото
вулиця Бандери Степана (Гагаріна), 65
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Підбираючи свій гардероб, ми прагнемо володіти зручним, стильним, якісним одягом та мати в ньому відмінний вигляд. Інколи, щоб річ гарно лягала по фігурі, необхідно виконати певні додаткові операції — звузити чи дещо розширити, перешити чи вкоротити виріб. А також, зазвичай улюблені та часто вживані предмети гардеробу регулярно потребують дрібного ремонту — перешивання застібок, пришивання ґудзиків, зашивання швів тощо. Людині, яка не володіє тонкощами швейної справи, подібні завдання важко буде виконати.

Ці та багато інших ремонтних задач із одягом професійно виконають майстри «Швейної майстерні».

Ми розуміємо, наскільки важливими є для вас улюблені речі та старанно й акуратно повертаємо їх до ідеального стану. Перелік послуг нашої майстерні доволі різноплановий та включає:

  • ремонт одягу — ми виконуємо як дрібний, так і суттєвий ремонт і перешивання різних предметів одягу;
  • пошиття новорічних та карнавальних костюмів для дітей та дорослих — допоможемо втілити ваші цікаві ідеї та створити оригінальний образ;
  • вишивку бісером картин на замовлення — прикрасимо ваш інтер’єр стильною та вишуканою картиною;
  • індивідуальний пошив виробів — розробка та виготовлення відповідно до ваших побажань.

Наші роботи відзначаються високою якістю, акуратністю швів, досконалим вшиванням фурнітури. Ми прагнемо задовольняти високі вимоги наших клієнтів та створювати цікаві й модні речі.

Відгуки