ТОВ "Євробетон-1"

Євробетон-1 - фото
вулиця Маршала Харченка, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб08:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Якість та склад бетону значною мірою визначають кінцеву якість будівельних та ремонтних робіт. Саме тому провідні будівельні компанії обирають надійних, відповідальних виробників, котрі гарантують забезпечення значних обсягів та потреб у бетоні, і головне — пропонують продукт відмінної якості.

Наш бетонний завод в м. Кам’янець-Подільському пропонує товарний бетон під маркою «Євробетон-1». У роботі ми використовуємо сучасне, надійне, високотехнологічне обладнання, яке забезпечує високу кінцеву якість продукту. Це підтверджується відповідними нормативними атестатами, паспортами та сертифікатами Державної системи сертифікації. Реалізуємо бетон, який відповідає 1 класу за ступенем радіоактивності, що дозволяє без обмежень використовувати його на різних видах будівництва.

Працівники заводу — досвідчені та обізнані із сучасними технологіями фахівці, котрі строго контролюють кожен процес виробництва бетону. Працюємо швидко, практикуємо цілодобову подачу товарного бетону. Ми грамотно та виважено будуємо цінову політику, що дає змогу недорого придбати якісний бетон.

Користувачі обирають «Євробетон-1» завдяки:

  • дотриманню першокласних стандартів якості сировини на виробництві;
  • регулярному впровадженню інноваційних технологій;
  • високим стандартам розчину та товарного бетону;
  • автоматизації виробництва, що гарантує забезпечення значних обсягів продукту;
  • строгому контролю етапів виробництва.
     

Відгуки