Тонування автомобілів

Тонування автомобілів - фото
вулиця Героїв Маріуполя (Чехова), 4/16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Автомобіль — це вірний помічник. В більшості випадків стан автомобіля сприяє гарному настрою його власника. Нерідко відмінний стан автомобіля рятує життя людині, тому варто підтримувати цілісність авто та звертати увагу навіть на маленькі несправності. Варто також замислитися і про дизайн авто, адже кожен з нас прагне, щоб його авто виглядало якомога краще. Для цього існує безліч універсальних способів прикрасити авто й зробити його більш комфортним для поїздок.

Основна перевага тонування авто заключається в тому, що воно покращує зовнішній виклад авто, робить його соліднішим та багатшим. Навіть легке тонування надає автомобілю витонченого та оригінального вигляду. Другою перевагою є конфіденційність. Деякі тонувальні плівки володіють особливим зміцнюючим ефектом, що повністю виключає несанкціонований доступ в салон машини. Така плівка наноситься, як правило, на заднє і бічне вікна.

Пропонуємо вашій увазі послуги:

  • тонування авто за 3 години;
  • бронювання і захист кузова від подряпин;
  • шумоізоляція автомобіля.

Наші майстри працюють швидко та якісно, адже цінують час кожного клієнта. Ми дотримуємося поставлених строків і виконуємо все точно до зазначеного часу, тому вам не доведеться чекати. Для роботи ми використовуємо лише якісні матеріали, які мають сертифікати якості.

Відгуки