Пейнтбольний клуб "Патріот"

Патріот - фото
вулиця Данила Галицького, 11

Інформація

Пейнтбол — гра, яка з кожним роком привертає до себе увагу все більшої кількості людей. І вони, в результаті, стають її вірними прихильниками. Чому? Та тому що це дуже і дуже захопливо! Тільки уявіть — ви, немов герой бойовика, зі зброєю в руках, змагаєтеся з «ворожою командою». Варто зауважити, що все виглядає дуже реалістично. І барвисто, адже замість патронів — кульки з фарбою. Грайте просто так або тренуйтеся з професіоналами. Тут можлива організація спарингів і турнірів.

Ми пропонуємо розвагу, яку кожен оцінить гідно, в пейнтбольному клубі «Патріот»! Приєднуйся до великої команду пейнтболістів. Ми гарантуємо, що час проведений тут, запам'ятається вам приємними моментами! Приходьте і переконайтеся!

Приїхавши сюди й заповнивши заявку на гру, ви отримуєте камуфляжну форму, пневматичний маркер і захисну маску. Взуття для гри (спортивне або туристичне) потрібно привезти з собою. Після інструктажу з правил гри та техніки безпеки можна приступати до найголовнішого — до гри.

Досвідчений персонал в найкоротші терміни допоможе всім початківцям ближче познайомитися з сутністю такої цікавої гри як пейнтбол, і «включитися» в ігрову дію. Більшість працівників клубу мають багаторічний досвід роботи, володіють широким рівнем навичок з організації та проведення ігор.

Пропонуємо:

  • Прокат спорядження для пейнтболу.
  • Святкування днів народжень та корпоративів.

Відгуки