Стоматологія "Люкс"

Люкс - фото
проспект Грушевського, 56
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Стоматологія «Люкс» — це необхідність для тих, хто всерйоз піклується про своє здоров'я. Адже в наші дні передова стоматологія поєднує в собі сучасні технології та високий професіоналізм лікарів. Саме тому наша стоматологія з упевненістю гарантує своїм пацієнтам здоров'я і красу зубів. Всім відомо, що красива посмішка — символ відкритості, впевненості в собі і завтрашньому дні. Усміхнені люди — це лідери, здатні вирішувати будь-які проблеми. Станьте успішним разом з стоматологією «Люкс».

У стоматології «Люкс» вам запропонують весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від професійної гігієни та закінчуючи реконструктивною хірургічною стоматологією. Якщо ви відчуваєте страх під час стоматологічних процедур, команда досвідчених лікарів і анестезіологів готові запропонувати вам лікування під легким наркозом чи анестезією.

З трепетним ставленням наші лікарі приймають і пацієнтів з особливими потребами. Співробітники стоматології «Люкс» цінують ваш час: вас обов'язково поінформують про майбутній візи, розкажуть про сутність проведеної процедури, а, головне, зроблять все для того, щоб в крісло до стоматолога ви сідали якомога рідше.

Широкий спектр стоматологічних послуг:

  • терапевтичні;
  • ортопедичні;
  • хірургічні;
  • естетичні;
  • дитяча стоматологія

Елегантний інтер'єр і наш доброзичливий колектив допоможуть вам відчути себе спокійно і затишно. Здоров'я ваших зубів і відсутність стресу на прийомі у лікаря — наше головне завдання. Ми зробимо все, щоб ви і ваші діти були веселими й життєрадісними. Посміхайтеся з нами!
 

Відгуки