Капітал-Буд "Сучасне будівництво"

Капітал-Буд "Сучасне будівництво" - фото
вулиця Лесі Українки, 40
(Відділ продажу)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Шукаєте якісне, сучасне та комфортне житло від надійного забудовника? Якщо так, тоді вам до нас!

«Капітал-Буд» — це сучасна компанія, яка динамічно розвивається та впроваджує інноваційні технології. Ми враховуємо побажання клієнтів, адже цінуємо свою репутацію та вашу довіру. З 1998 року ми надаємо будівельні послуги, які вийшли на новий рівень завдяки проєктуванню, сучасному дизайну та ретельному опрацюванню об’єкта.

У нашій компанії працюють висококваліфіковані фахівці: будівельники та архітектори, які мають великий досвід роботи та не бояться складних завдань. Ми стрімко та впевнено йдемо до мети, створюючи неймовірні архітектурні та дизайнерські рішення в оселях європейського стандарту.

Переваги:

  • якість;
  • розстрочка без процентів;
  • перший внесок від 30%;
  • прозорі умови співпраці.

Наше гасло — «Будуй такий будинок, в якому хотів би жити сам».

На даний період ми здійснюємо будівництво двох житлових об'єктів:

ЖК «Якісне житло» та ЖК на вул.Суворова, 14, 16б, 16в.

ЖК «Якісне житло» —  це 138 квартир комфорт-класу різної площі та планування із відкритими балконами. ЖК має зручне місце розташуванні, що дозволить мешканцям зручно і швидко діставатися у різні райони міста. Зовнішній вигляд комплексу гармонійно вписується в архітектурний ансамбль цієї частини міста, а «кістяк» будинків виконаний за надміцною монолітно-каркасною технологією.

Житловий комплекс вул.Суворова, 14, 16б,16в також належить до новобудов комфорт класу. Будівлі комплексу зведені за монолітно-каркасною технологією, має 9 поверхів, присутнє індивідуальне опалення, а поблизу присутній паркінг для авто.

Відгуки