Готель-ресторан "DeLuxe"

DeLuxe - фото
шосе Нігинське, 24а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готель-ресторан «DeLuxe» пропонує своїм гостям ідеальні умови для комфортного та якісного відпочинку. Заклад розташований у тихому районі міста, тож ви насолоджуватиметеся комфортом, спокоєм та ідеальним сервісом.

«DeLuxe» — це дуже вдалий вибір!

До ваших послуг — 7 комфортабельних, стильних номерів:

  • 5 номерів стандарт;
  • 2 номери люкс.

Номери відповідають високим сучасним вимогам та потребам гостей, у готелі ретельно дбають про належний рівень чистоти та зручності.

Звичайно ж, не лише організацією спокійного відпочинку для мандрівників обмежується діяльність «DeLuxe». Так, у закладі можна організувати незабутню подію у вашому житті. Це вдалий варіант для пропозиції руки та серця (освідчення) з романтичною вечерею в номері чи шикарному ресторані. Персонал подбає про важливі деталі та допоможе вам отримати лише позитивні враження та незабутні емоції.

У «DeLuxe» запропонують гарний номер для молодят та проведення весільної фотосесії. Включено рум-сервіс — доставку вишуканих ресторанних страв у номер.

Також можна замовити комплекс екскурсійних послуг по місту та околицях. Є й сучасний, технічно оснащений конференц-зал до 60 осіб, у якому зручно проводити семінари, тренінги, майстер-класи та інші заходи.

А свято, організоване у готелі-ресторані «DeLuxe», залишить лише приємні спогади в пам'яті гостей. Увазі відвідувачів та гостей закладу пропонуються:

  • смачні страви європейської кухні — шеф-кухар особливої ваги надає натуральності та свіжості продуктів, добирає цікаві та оригінальні рецепти;
  • привітний та уважний до потреб відвідувачів персонал;
  • простора банкетна зала на 80-100 осіб.
«DeLuxe» забезпечить вам невимушений та комфортний відпочинок, тут докладуть зусиль для гарного святкування, а ціни приємно вас здивують.

Відгуки