Пиломатеріали

Пиломатеріали - фото
вулиця Матросова, 4в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Деревина — один з найбільш екологічних, органічних і ходових матеріалів, необхідність в якому виникає практично при будь-якому будівництві. Дерево використовується: для зведення каркасів, оздоблення стін, підлог та багатьох інших робіт.

Безумовно, якість готового результату залежить від якості вибраного матеріалу. Не секрет, що за не великою ціною, часто ховається низькоякісний пиломатеріал. Наприклад обрізна дошка може стати абсолютно непридатною для використання в будівельних роботах через неправильну обробку або недотримання правил зберігання. Так що, коли з'являється завдання підібрати якісні брус, дошку (обрізну або необрізну), виявляється, що це не так просто, як здавалося на перший погляд. І щоб не переживати, що можете помилитись — обирайте полі матеріали у нас.

При виготовленні пиломатеріалів ми використовуємо сучасне обладнання, працюємо з дотриманням всіх норм і стандартів. Ми пропонуємо: дошку обрізну і не обрізну, брус (розміри в асортименті), рейку монтажну та інше.

Ми зібрали команду професіоналів, які мають достатній досвід роботи та знають як якісно та впевнено виконувати свою роботу. Тим паче, що ми обрали тільки індивідуальний підхід та повну увагу до кожного клієнта, що дозволило побудувати відмінні партнерські стосунки.

Пиломатеріали хвойних порід:

  • Дошки (обрізна в асортименті);
  • Балки;
  • Бруси;
  • Рейка;
  • Порізка деревини.

Відгуки