Салон краси "Beauty room"

Beauty room - фото
вулиця Лесі Українки, 31, офіс 102
(Бізнес-центр "Розмарин")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Індустрія краси сьогодні пропонує різноманіття маленьких секретів, які дозволяють створити справжню та індивідуальну красу кожної жінко. Головне — правильно користуватись ними, а краще довіритись професіоналам салону краси «Beauty room». Адже ми вже точно знаємо, що потрібно справжній жінці і як цього досягти.

Тим паче, що у нас працюють професійні майстри, які завжди вдосконалюють свої вміння і вивчають нові техніки та використовують тільки якісне та професійне устаткування та косметику. Це дозволяє досягти бажаного результату та подарувати кожній жінці впевненості в своїй неперевершеності та індивідуальності. Кожна наша клієнтка довіряє нам, а отже ми не можемо не втілити те, що вона очікує отримати.

Серед різноманіття наших послуг і пропозицій ви можете вибрати той обсяг, який найкращим чином задовольнить всі ваші запити і побажання.

У нашому салоні ми пропонуємо повний спектр професійного догляду за нігтями і шкірою рук і ніг, щоб кожен клієнт відповідно до своїх потреб і перевагами міг вибрати для себе кращий варіант обслуговування.

Турботливий сервіс і затишну атмосферу радості для наших клієнтів.

Послуги:

  • Широкий спектр перукарських послуг: стрижки, зачіски, укладки, фарбування волосся різними техніками;
  • Різноманітні види манікюру;
  • BROW-майстер зробить корекцію та фарбування брів за модними тенденціями;
  • Усі види макіяжу;
  • Нарощення вій.

Також ви можете замовити послуги професійного фотографа, для різних подій вашого життя!!!
 

Відгуки