Студія штор Олени Лавренюк

Студія штор Олени Лавренюк - фото
вулиця Князів Коріатовичів, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Я, Лавренюк Олена, і дизайнери нашого салону протягом 15-ти років займаємося декоруванням вікон та інтер’єрів. Створюємо затишок і комфорт в будинках, розробляємо дизайн штор для вітальні, спальні, їдальні, кухні, дитячої кімнати, ресторанів, кафе та клубів, офісів та заміських будинків. Знайдемо оптимальне рішення для облаштування текстильного інтер’єру виробничих приміщень та офісів.

Ми маємо в своєму розпорядженні сучасні матеріали та володіємо прийомами оформлення вікон й стежимо за новими розробками. Ми пропонуємо вам величезний вибір якісних європейських тканин на будь-який смак і достаток, розробимо для вас оригінальні моделі штор в будь-якому стилі, а досвідчені майстри якісно втілять їх у життя. Якщо ви хочете, щоб штори ідеально вписалися у ваш інтер’єр, дизайнер зі зразками тканин приїде до вас додому, зробить заміри та розробить проект декорування вікна з урахуванням всіх конструктивних і стильових особливостей кімнати. Дизайнер, як автор проекту простежує його виконання на всіх етапах.

Ми уважно стежимо за світовими тенденціями моди в світі інтер’єру. Моделі наших штор публікуються в кращих каталогах України та Росії. Неодноразово відзначалися провідними дизайнерами Москви. Так, у 2007 році на Московському міжнародному конкурсі нашим роботам було присвоєно третю премію «За особливе бачення можливостей тканин».

Послуги:

  • виїзд дизайнера на будинок;
  • зняття мірок;
  • підбір фасону і карнизів;
  • розрахунок кількості тканини;
  • пошиття текстилю: штори, покривала, скатертини, чохли на стільці, балдахіни;
  • утюжка;
  • установка штор і карнизів.

Відгуки