Стоматологія "Ка-Дент"

Ка-Дент - фото
вулиця Князів Коріатовичів, 25/5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Стоматологічний центр «Ка-Дент» є однією із провідних клінік міста, надаючи якісні різноманітні стоматологічні послуги як дорослим, так і дітям. Нашу клініку рекомендують своїм рідним та знайомим, ми стаємо справжніми друзями для пацієнтів.

Ми пропонуємо пацієнтам послуги висококваліфікованих та досвідчених лікарів-стоматологів, сучасне професійне обладнання та матеріали, новітні технології стоматологічної допомоги. Спокійна атмосфера, доброзичливість та увага дозволяють нашим відвідувачам забути про зубний біль.

Лікарі стоматологічної клініки «Ка-Дент» є професіоналами, які дбають про свою кваліфікацію, володіють сертифікатами за різними напрямками стоматологічної практики, відвідують навчальні курси та семінари.

Ми пропонуємо такі стоматологічні послуги:

  • терапевтичну стоматологію — лікування карієсу, пульпіту, художня реставрація зубів та інше;
  • хірургічну стоматологію — видалення зубів різної складності;
  • ортопедичну стоматологію — протезування зубів з використанням сучасних матеріалів та конструкцій, металокерамічних коронок, сплавів дорогоцінних металів, неметалевих коронок, а також, пропонуємо протезування зубів зйомники конструкціями із замковими кріпленнями;
  • пародонтологію — лікуємо різні захворювання ясен;
  • естетичну стоматологію — профілактика, відбілювання, прикрашання зубів стразами, камінням;
  • імплантація зубів;
  • ортодонтичну стоматологію — виправляємо порушення прикусів у дорослих та дітей;
  • дитячу стоматологію.

Ми йдемо назустріч нашим пацієнтам, призначаючи зручні години прийому. Наші фахівці підберуть вам оптимальну індивідуальну схему лікування, обговорять різні варіанти лікування. Наші спеціалісти знайдуть підхід до різних пацієнтів, особливо уважно та дбайливо ми лікуємо дітей.

Ми подаруємо вам здорові зуби та чудову усмішку.
 

Відгуки