Гриль-бар "Beef"

Beef - фото
вулиця Князів Коріатовичів, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація


Гриль-бар «Beef» щоденно радує своїх відвідувачів смачними стравами із найсвіжіших продуктів. А високоякісний сервіс закладу давно став його візитівкою.
Заклад щоденно відчиняє свої двері для клієнтів з 11.00 до 24.00.

У Гриль-барі також можна відзначити особливу для вас подію. У його залах з комфортом можуть розміститися 50 осіб, а ексклюзивний інтер’єр стане окрасою будь-якого свята. Гостям запропонують вишукані страви на будь-який смак, алкогольні та безалкогольні напої світових брендів і власного виробництва.

Будь-яке свято стає святом, коли є музика і місце для танцю. Саме тому усі свята у Гриль-барі «Beef» проходять під супровід професійної живої музики. Колектив також творчо підходить до оформлення зали, підбираючи усі необхідні аксесуари безпосередньо під конкретну урочисту подію чи виходячи із побажань замовника.
Спеціальною пропозицією Гриль-бару є комплексні обіди, що подаються з 12.00 до 15.00. Комплексний обід складається з першої страви, основної страви та напою. Оновлення меню відбувається щоденно, а також існують спеціальні пропозиції, як-то рибний день у четвер.

Іншою принадою закладу є його гриль-меню, яке пропонує смачні страви із м’яса, приготовані найздоровішим із можливих способів — на грилі. Усі страви також є комплексними. До прикладу, стейки подаються разом із гарніром та соусом, який підкреслює смак м’яса. Свіже пиво та різноманітні закуски до нього стають родзинкою закладу для усіх поціновувачів відпочинку у тісній компанії друзів.

Великий акцент Гриль-бар «Beef» робить на свіжості та екологічності інгредієнтів, з яких готуються страви. Існує жорсткий контроль над якістю харчових продуктів, які отримують тільки від перевірених постачальників.

У закладі відвідувачі мають змогу не тільки скуштувати смачні та корисні страви, а й спробувати вишукані алкогольні та безалкогольні напої. Асортимент є досить широким і включає різноманітні вина, декілька сортів бочкового пива та інші міцні напої. Для прихильників безалкогольних напоїв пропонується різноманіття соків та напоїв власного приготування, зокрема, узвару, що уже став фірмовою «фішкою» закладу. Окрім того, Гриль-бар славиться своїми коктейлями, які бармен готує прямо перед замовником. Приготування деяких з них перетворюється на справжнє шоу, яке нерідко привертає увагу усіх гостей Гриль-бару «Beef».
Відповіді на запитання та більш конкретну інформацію можна отримати за вказаним на сторінці
телефоном.
 

Відгуки