Меблева студія "PROSTO"

PROSTO - фото
вулиця Князів Коріатовичів, 50
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0012:00 - 13:00
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Якщо ми найменших деталей продумує власний образ та стиль, то чому б не продумати про «вбрання» для власної оселі. А для цього варто обрати тільки стильні, оригінальні меблі, які гармоніюватимуть з її стилем та додадуть комфорту, затишку та домашнього тепла в дім. І зараз все зал житиме від того, чи оберете ви стандартні меблі, які стоять в квартирі ваших знайомих і їх знайомих, чи, можливо, хочете чогось унікального? Якщо другий варіант — звертайтесь в меблеву студію «PROSTO». Тут пану гармонія смаку, стилю та вмінь професійних майстрів, які виконують свою роботу на всі 100% якості.

Тим паче, що всі заміри, дизайн, доставка та монтаж абсолютно безкоштовно. Ви платите тільки за продукцію, вартість якої ми також зможемо підрахувати для вас.
Для виготовлення всіх меблів ми використовуємо тільки якісні матеріали, які гарантують надійність та безпеку. Тим паче, що за роки правильної експлуатації меблі не втратять своєї функціональності та зовнішнього вигляду. Тому ми й надаємо гарантію аж на 18 місяців та післягарантійне обслуговування.

Під час робіт ми враховуємо не тільки те, щоб меблі були функціональними, справними, легко «вписувались» в вашу оселю, але й мали стильний вигляд та враховували ваші смаки та побажання.

і все це за доступними цінами.

Пропонуємо створити комфортні та якісні:

  • шафи-купе
  • кухні
  • дитячі
  • спальні
  • офісні та торговельних меблів
  • та інше

Відгуки