Декор світ

Декор світ - фото
вулиця Лесі Українки, 31, офіс 106
(БЦ "Розмарин")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Яскраве весняне і літнє сонце, безсумнівно, вносить в наше життя тепло і позитивний настрій, проте, насолодившись повною мірою ласкавими променями, ми прагнемо сховатися в рятівну тінь, під захист дерев, тентів або піти в приміщення. Нам просто необхідний захист від сонця для комфортного самопочуття, продуктивної роботи і хорошого настрою. Тут нам на допомогу приходять системи сонцезахисту. Сонцезахисні системи виконують безліч функцій, крім того, що вони захищають нас від яскравих сонячних променів, вони ще й зберігають прохолоду в приміщенні влітку, дозволяючи при цьому економити на кондиціонуванні і електроенергії.

Віконні конструкції не тільки пропускають в будівлі денне світло і виконують вентиляційну функцію. Крім цього вони мають різні характеристики за теплоізоляційними властивостями, шумоізоляції, довговічності, екологічності та стійкості до атмосферних впливів.

Захисні ролети (іншими словами — рольставні або ролети) встановлюються на дверні або віконні просвіти і забезпечують надійний захист приміщення від сторонніх очей, шуму, погодних умов і злому.

Раді вам представити:

  • Металопластикові вікна та двері найвищої якості, які включають в себе найсучасніші енергоефективні мультифункціональні (зима-літо) склопакети;
  • Жалюзі всіх можливих видів та конструкцій;
  • Захисні ролети з механічним та автоматичним керуванням;
  • Гаражні ворота секційні та ролетні;
  • Протимоскитні сітки рамного та ролетного типів;
  • Тканеві ролети;
  • Римські штори

І все це може бути якісно встановлено у найстисліші терміни.

Салон «ДЕКОР СВІТ» — це великій вибір енергоефективних вікон та дверей, а також найрізноманітніших сонцезахисних систем.

Багаторічний досвід роботи гарантує Вам задоволення від якості та кваліфікованого монтажу наших виробів.

Наші клієнти повертаються до нас знову і знову, і ми цим дуже пишаємось.

Ми є учасниками державної програми енергоефективності осель — «тепла оселя»

Відгуки