Школа краси "Міранда"

Міранда - фото
проспект Грушевського, 25/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Школа краси «Міранда» запрошує стати частиною б’юті індустрії на першокласні курси від досвідчених професіоналів!

Ми поєднали секрети власної успішної праці над створенням досконалих образів, провідні техніки та знання про сучасні матеріали, аби ви змогли стати висококваліфікованим і затребуваним майстром сьогодення.

У нас:

Проводиться навчання на перукаря — 4 місяці теорії та практики (забезпечуємо клієнтами), після яких ви отримуєте диплом! В програму входять: чоловічі та жіночі стрижки, зачіски (вечірні, з елементами плетіння, повсякдення тощо), хімічна завивка, мелірування, фарбування та колорування.

Курс манікюру — можливість за 1 місяць стати справжнім професіоналом у сфері неіл-сервісу та опанувати тонкощі виконання манікюру, педикюру, нарощування гелем, корекцію, акваріум, френч, розпис, покриття гель-лаком тощо. Надаємо матеріали під час навчання (Kodi) та диплом по завершенню.

Курс візажу: тривалість 1 місяць. Включає: стиль NUDE, денний, вечірній, діловий макіяж, smoky-eyes, весільний макіяж, наклеювання вій, акварельні, тіневі та інші техніки, графічні елементи тощо. Забезпечуємо провідними матеріалами (PAESE, ATELIER, MAKE UP) та обов’язково видаємо диплом про успішне проходження курсів.

Курс «Сам собі візажист»: тривалістю навчання 2 дні та сертифікат по завершенню.

Навчання шугарингу (2 місяці): детально розбираємо види цукру та правила депіляції та гігієни, відпрацьовуємо техніки на різних зонах. Матеріали та диплом надаються.

Ламінування та ботокс вій: термін навчання 1 день та сертифікат по завершенню.

Навчання нарощуванню вій — можливість стати гарним майстром за 2 тижні! Поділимось секретами класичного нарощування вій, а також в техніках 2D, 3D і голлівудський об’єм. Матеріали входять у вартість курсу. Видаємо диплом по завершенню.

Курси бровіста: 3 дні плідного навчання з відпрацюванням технік на наших матеріалах. Після успішного складання іспиту ви отримаєте сертифікат.

Курси барберів (2 місяці) — поєднуємо практику та теорію з першого дня навчання. Видаємо потрібні матеріали (інструмент потрібно мати власний). В програму входить: будова шкіри та волосся, інструменти та пристосування перукарень, дезінфекція, основні прийоми стрижки, чоловічі стрижки. Після здачі іспитів ви отримуєте диплом двома мовами. Без вікових обмежень.

Відгуки