Кав'ярня на Зарванській

Кав'ярня на Зарванській - фото
вулиця Зарванська, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кав'ярня - це таємниче місце, в якому панує аромат кави, кави що бадьорить, бентежить, за смаком якої просто відпочиваєш.

Гарний вибір смачних ексклюзивних десертів власного виробництва та широкий асортимент кави та чаю, що задовільнить смаки найвибагливіших гурманів. Шляхетний кава, заварена в турці, зберігає свої унікальні смакові властивості, які оцінить не тільки звичайний любитель кави, а й людина, яка дозволяє собі насолодитися таким напоєм собі на втіху.

До Вашої уваги надано і безліч кавових коктейлів, які ідеально підходять для літньої погоди. Завдяки солідному контингенту, який відвідує це кафе, Ви завжди можете бути впевнені в затишній атмосфері, що ідеально підходить як для дружніх зустрічей, так і для ділових переговорів. Це прекрасне місце для романтичних побачень. Так само, у Вас є можливість замовити смачне елітне вино для свого відпочинку. У закладі не палять, що сприяє комфорту відвідувачам з дітьми. Постійним клієнтам гарантовані знижки до 10%. Так само, в «кав'ярні на Зарванській» є Wi-Fi, який ідеально підійде для людей, які люблять проводити свій час в Інтернеті. Якщо Ви хочете культурно відпочити, зануритися в кавовий світ і спробувати смачні свіжі десерти до чаю або кави, обов'язково відвідайте нашу «Кав'ярню на Зарванській». Ваш відпочинок це наша робота.

Гарний вибір елітного алкоголю.

Лише у нас з 19.00 до 23.00 можна послухати живу музику - клавіші чи саксофон.

                                                                        Ми любимо свою роботу,прагнемо, щоб кожен нас відвідувач отримав лише задоволення та гарні враження. 

Відгуки