Садиба "Царська долина"

Царська долина - фото
с. Мукша Китайгородська вул. Річна, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Садиба «Царська долина» гостинно запрошує на комфортабельний відпочинок європейського рівня сервісу та за демократичними цінами. Ми прагнемо, щоб відпочинок у нас, залишив у вашій пам’яті лише позитивні враження та бажання знову й знову повертатися до гостинного міста Кам’янця-Подільського.

«Царська долина» — це домашній затишок та українська привітність.

Садиба розташована в тихому й спокійному місці, за 2 км від центра міста. До Старого міста можна дістатися на автомобілі за 10 хвилин, а до автовокзалу за 4 хвилини.

Наша команда знається на тотальному релаксі, тож якщо ви мрієте про якісний відпочинок від міського гомону та метушні — час забронювати сауну та чан! Пориньте у справжню насолоду гарячої пари у компанії близьких чи друзів та пізнайте справжню користь від розслаблення. Сауну та чан можна відвідати погодинно, без поселення в садибу!

До того ж пропонуємо сім відремонтованих номерів, розрахованих на 20 осіб. Є гостьова кімната, дві кухні, три санвузли, душова кабіна, ванна кімната.

Для наших гостей ми підготували:

  • гарячу воду цілодобово;
  • супутникове телебачення;
  • доступ до wi-fi мережі;
  • холодильник, мікрохвильову піч, посуд, кавоварку;
  • пральну машину, праску, прасувальну дошку, фен та інші побутові зручності.

Біля будівлі розташована велика простора альтанка, яка вміщує до 50 осіб, з мангалом, каганцем, грубкою. Ви можете замовити лише альтанку для відпочинку, корпоративних заходів, святкування весіль, інших свят.

Є парковка та дитячий майданчик. Поруч садиби протікає р. Мукша.

Ми практикуємо індивідуальний підхід до гостей, пропонуємо оптимальне та зручне розміщення туристичних груп. Ціни на наші послуги у вихідні й святкові дні обговорюємо додатково.

Відгуки