Піцерія "Сінема"

Сінема - фото
проспект Грушевського, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Справжня, хрумка та ароматна піца на дровах — це поєднання смаків, прянощів, різноманіття сирів, що дозволяє створити насичений смак «задоволення». І відчути його вам захочеться знову і знову. Піца на дровах, приготовлена в пі церії «СІНЕМА» - стане улюбленою для справжніх поціновувачів смачної та незвичайної їжі.

Хочете знати секрет приготування нашої піци? Він простий — тонка та хрустка основа, яка покривається ароматним італійським соусом, свіжим базиліком, моцарелою та начинкою на ваш смак: курка, салямі, шинка, гриби, прошуто чи багато іншого. Готуємо за всіма правилами в печі на дровах, тій самій, що надає автентичний смак і апетитний аромат.

Якщо ж піци вам буде замало, а ми впевнені, що вона посмакує вам так, що захочеться ще і ще, тоді можна урізноманітнити «ваш стіл» смачною італійською пастою, салатом чи бюргером. І все це за переглядом цікавого кінофільму на великому телеекрані, якщо ви потрапили до нас у вихідний день. Також до нас ви можете завітати перед або після перегляду фільму в кінотеатрі, адже ми є його частиною. 

А ще, ви завжди зможете замовити у нас: українську піцу, чізбургери, гамбургери, алкогольні напої, коктейлі, десерти власного виробництва. 

Ми вже запалили пічку, приготували заготовки для смачної піци і чекаємо вас у гості. Приходьте та насолодіться справжньою та смачною піцою у пі церії «Сінема».
 

Відгуки