Міжнародна англомовна спільнота "SARGOI"

SARGOI - фото
вулиця Лесі Українки, 28
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Хочете знати іноземну мову на достатньому рівні для повноцінного спілкування під час подорожей? Чи плануєте навчання або роботу за кордоном? Бажаєте забезпечити дитині легке занурення в мовне середовище? Приходьте на заняття англійської мови в «SARGOI».

Ми є офіційним сертифікованим центром з підготовки до кембриджських іспитів. Наш головний офіс у Києві, а ми є представниками у Кам'янець-Подільському. До того ж ми є тренінговим центром для викладачів іноземних мов.

Пропонуємо різноманітні групи для слухачів будь-якого віку та підготовки — від 6 років і старше. При цьому кожному гарантується індивідуальний підхід з урахуванням його особистих переваг, здібностей та можливостей. Такі методи навчання дозволяють гарантувати досягнення високих результатів та поставлених цілей.

Наша англомовна спільнота враховує кожен аспект вивчення мови (читання, письмова і розмовна мова), а індивідуальний графік та навчальний план дозволяють сфокусуватися на певній темі, якщо ви, наприклад, хочете розширити запас слів.

У «SARGOI» змінять ваше уявлення про вивчення англійської мови, адже ви:

  • навчатиметеся за ефективними методиками, а викладачі мають міжнародні кваліфікації (CELTA, TKT та ін.);
  • навчитеся використовувати англійську мову щодня й отримуватимете від цього задоволення;
  • отримаєте гарантію результату за умови відвідування не менше 80% занять та виконання рекомендацій викладачів.

Пропонуються онлайн та офлайн формати навчання. У групах займаються 4-8 осіб. Пропонується навчання для дітей від 6 років, підлітків для підготовки до іспитів та дорослих, а також корпоративна англійська.

Діяльність «SARGOI» в цифрах:

  • 10 000+ випускників;
  • на ринку України з 2008 року;
  • концепт-офіси у 5 містах;
  • 350+ викладачів пройшли нашу перепідготовку.

Відгуки