Медичний центр "Софора"

Софора - фото
вулиця Матросова, 6а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 18:00Без перерви
Сб08:30 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Медичний центр «СОФОРА» — це центр надання якісних медичних послуг.
На базі медичного центру працює кабінет УЗД «3D-4D» та гінекологічний кабінет.
Приймають лікарі: акушер-гінекологи — Риндик Тетяна Степанівна, Рикаловський Анатолій Анатолійович, Романчук Вікторія Іванівна; лікарі УЗД: Потанський Віктор Лонгінович, Румянцева Олена Олександрівна (Пшетаковська) та Риндик Тетяна Степанівна.
Кабінет УЗД з опціями 3D та 4D, оснащений новітньою цифровою ультразвуковою системою  від компанії GE Healthcare (США) Voluson S8 Touch з новітньою технологією HD-life 2021 року випуску та ультразвуковою системою експертного класу від італійсько-голландської компанії Еsaote — MyLab Class C. За допомогою інновацій та технічних характеристик УЗД-апаратів - є можливість проводити глибокі обстеження і встановлювати дуже точні діагнози, без шкоди для здоров'я з використанням біо-датчиків, які є абсолютно безпечними для здоров'я не лише дорослих, а й новонароджених. Якість зображення, яке забезпечують ультразвукові системи GE's Women's Health, не має собі рівних. Також в МЦ «СОФОРА» приймають: невролог - Король Ольга Іванівна, сімейний лікар - Євстафієва Вікторія Вікторівна, педіатри - Гончар Інна Михайлівна та Гузак Ольга Іванівна, стоматолог - Юр Віктор Володимирович, стоматолог-хірург - Гожик Максим Анатолійович, стоматолог - ортодонт - Короб Леся Станіславівна, уролог - Риндик Володимир Степанович.
За допомогою УЗД-апарату проводяться наступні обстеження:
  1. Акушерсько-гінекологічні дослідження:   
    1. вагітність з доплерометрією та реконструкцією в 3D/4D та в HD-life - апарат експерт-класу є абсолютно безпечним для здоров’я навіть найменших пацієнтів, без впливу випромінювання на немовля. Опція 3D дає можливість отримати якісне об’ємне зображення, що є максимально наближеним до реальності. 4D дозволяє спостерігати за життям дитини, її рухами в реальному часі. Завдяки цим технологіям ви зможете отримати на згадку неперевершені фотографії та відео за участю вашого малюка;
    2. гінекологія та фолікулометрія - використовуються два датчики: абдомінальний та вагінальний;
  2. Обстеження молочних залоз, яке кожна жінка має робити раз на рік.
  3. Обстеження щитовидної залози, лімфовузлів, слинних залоз, м'яких тканин.
  4. Обстеження черевної порожнини.
  5. Васкулярні високоточні обстеження вен та артерій нижніх кінцівок.
  6. Кардіологічні обстеження (діагностика серця).
  7. Педіатричні УЗД-обстеження новонародженим: нейросонографія, серце, черевна порожнина та нирки, кульшові суглоби, вилочкова залоза, а також є особливо важливим для новонароджених та дітей до року обстеження шлунку.
  8. М'язово-скелетні обстеження:   
    1. Обстеження колінних суглобів та суглобів плеча.
    2. Обстеження м'язів та їх сухожилків при травмах та запальних захворюваннях.
  9. Урологічне обстеження: нирки, простата, органів калитки.
Привітні лікарі та медперсонал, стерильна чистота та затишний інтер’єр дають пацієнту можливість розслабитись та заспокоїтись, а це вже є першим кроком на шляху до гарного самопочуття.
Медичний центр «СОФОРА» розташований за адресою с.Жовтневе, вул. Матросова, 6а (жилий будинок - вхід навпроти воріт районної лікарні). Працюємо щодня, окрім неділі, з 8.30 до 18.00 години.
Прийом проводиться за попереднім записом за телефонами:
  • запис в кабінет УЗД, на прийом до гінекологів та уролога:5-63-60, 096-750-87-88
  • до Гончар І.М. - 098 291-97-41
  • до Євстафієва В.В. - 097 114-81-37
  • до Король О.І. - 096 433-55-33, 097 726-88-18
  • до Гузак О.І. - 098 886-25-40
  • до Юр В.В. - 097 900-34-52
  • до Короб Л.С. - 096 836-05-29
  • до Гожик М.А. -068 142-86-82
Будьте здорові! МЦ «СОФОРА» допоможе вам у цьому!

Відгуки