Кінотеатр "Сінема"

Сінема - фото
проспект Грушевського, 15

Інформація

Справжні кіномани не втрачають можливості переглянути видовищний та довгоочікуваний фільм в нашому кінотеатрі. А все чому?Тому що тільки тоді можна справді відчути атмосферу фільму, весело провести час та насолодитись відпочинком з друзями, рідними чи коханою людиною.

І не дивно, адже ми пропонуємо переглянути вподобаний фільм в зручний для вас час — ми ж працюємо з 10:00 до 24:00. 

І місця вистачить для вас, та ваших друзів – всього в кінотеатрі 110 місць з них 6-VIP (м'які дивани, по 2 чоловіка на один, що знаходяться на найвищі точці залу).

Ми знаємо, що окрім «гарної картинки», при перегляді фільму, дуже важливо те, як представлений звуковий ряд. Саме тому ми подбали про те, щоб він був якомога якіснішим та допоміг відчути всю незвичайну атмосферу перегляду фільму — забезпечили наш кінотеатр звуковою систему Dolby Digital Surround EXїї, яка забезпечує трьохвимірний звук, від якого саме ваше тіло сприймає звук і реагує на нього.

Його особливість в додаванні третього surround-каналу в формат Dolby Digital, що дозволяє підвищити якість звуку, його розташування в залі та підвищити реалізм вражаючих спец-ефектів. Такий звук, третій канал, відтворюється за допомогою розташування колонок за спинами глядачів, а правий та лівий канали відтворюється завдяки динамікам на бокових стін.

Піцерія — кафе біля залу продає попкорн, напої та смачну їжу, зокрема піцу з п'єцу СМАКОТА!
 

Відгуки