Корчма "Три ставки"

Три ставки - фото
проспект Грушевського, 1/17
+38 (067) 370-13-18 (Під замовлення)

Інформація

«Корчма «Три ставки» розташована на виїзді з міста за адресою проспект Грушевського 1/17. Щоденно чарівна Солоха запрошує всіх бажаючих завітати на духмяний борщик з печі. Інтер’єр витриманий в стилі української корчми, стіни та меблі виготовлено з дерева, а посуд із глини, декорації – з натуральних матеріалів. А додає вражень справжня українська піч.

    СТРАВИ З ПЕЧІ — ЗАВЖДИ ДО РЕЧІ!  

У «Корчмі «Три ставки» в печі готують борщик, голубці, запікають рибу, птицю, варять каші, печуть овочі, а також випікають пампушки до борщу та багато іншої смакоти. До того ж, у «Корчмі «Три ставки» ви зможете поласувати судаком, запеченим з вершками під сиром, білим амуром, запеченим з овочами, скумбрією та фореллю, приготованими на відкритому вогні, та багатьма іншими незрівнянними стравами з риби.

Родзинкою свят цього року є гусак з яблуками та апельсинами, запечений в печі, духмяний, соковитий, сповитий райським ароматом яблук, материнки та часничку.
А традиційні українські десерти! Що може бути смачніше? Запіканки з гарбуза з полуничним сиропом, печені яблука, киселі з фруктів… Ці ласощі можуть дозволити собі навіть ті, хто дуже пильно слідкує за спожитими калоріями.

До ваших послуг «Корчма» пропонує Велику бенкетну залу на 110 чоловік, малу бенкетну залу на 40 чоловік та «Мангальний зал» на 25 чоловік. Для невеликої компанії є затишне «Горище», що вміщує 12 чоловік, а також безліч комфортних, романтичних «Затінків». Тому дні народження, весілля, хрестини та проведення новорічних свят ви можете впевнено замовляти в цьому закладі. Погодьтеся, святкування в національному стилі будуть незабутніми. Новорічні вечірки з українськими стравами та традиціями надовго залишаться у вашій пам’яті. Забувши про перипетії суворого життя ви поринете в атмосферу справжніх українських гулянок з веселими розвагами, яскравими феєрверками та незабутнім настроєм!

Не можна було не використати куточок чудової, не перевершеної української природи з могутніми вербами, чарівним ставком, шовковисту зелену галявину. На території закладу функціонує літній танцювальний майданчик з білосніжним шатром. Танцювальні вечори під світломузичні спалахи на верболазі над водою стали настільки вражаючими і одночасно романтичними, утаємленими, що одразу долучило велику кількість своїх прихильників не тільки серед кам`янчан, але і гостей міста.

Справжньою прикрасою водоймища стала неймовірно приваблива бесідка в мавританському стилі, яка стала справжньою меккою для закоханих пар.

Саме ці куточки з душею оформлені різноманітними атрибутами, як то червоний велосипед, біла етажерка, на траві розташоване старовинне піаніно привабили наших молодят перед своїми урочистостями проводити фото сесії.

 

Відгуки